Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Producto irradiado")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 235

  • Page / 10
Export

Selection :

  • and

New concepts for assessing the wholesomeness of irradiated food = Nouveaux concepts pour l'évaluation de l'innocuité des produits irradiésELIAS, P. S.Food technology (Chicago). 1989, Vol 43, Num 7, pp 81-83, issn 0015-6639Conference Paper

A half-embryo test for identification of gamma-irradiated grapefruit = Un test sur demi-embryon pour l'identification des pamplemousses traités par irradiation gammaKAWAMURA, Y; UCHIYAMA, S; SAITO, Y et al.Journal of food science. 1989, Vol 54, Num 2, pp 379-382, issn 0022-1147Article

Future radiation sources and identification of irradiated foods = Les sources de radiation futures et l'identification des produits irradiésBRYNJOLFSSON, A.Food technology (Chicago). 1989, Vol 43, Num 7, pp 84-97, issn 0015-6639, 7 p.Conference Paper

Food irradiation = L'irradiation des produits alimentairesURBAIN, W. M.1986, 351 p., isbn 0-12-709370-2Book

Les traitements ionisants des produits alimentaires. Bilan des études toxicologiques = Food irradiation : conclusion of toxicological studiesRAFFI, J; SAINT-LEBE, L.Cahiers de nutrition et de diététique. 1986, Vol 21, Num 6, pp 471-475, issn 0007-9960Article

A research note. Assessment of microbiological quality of some gamma irradiated Indian spices = Note de recherche. Evaluation de la qualité microbiologique de quelques épices irradiées provenant de l'IndeSHARMA, A; PADWAL-DESAI, S. R; NAIR, P. M et al.Journal of food science. 1989, Vol 54, Num 2, pp 489-490, issn 0022-1147Article

Sensory techniques for measuring differences in California navel oranges treated with doses of gamma-radiation below 0,6 KGray = Les techniques sensorielles de différenciation des oranges Navel de Californie traitées par irradiation gamma à des doses inférieures à 0,6 KGrayÓMAHONY, M; GOLDSTEIN, L. R.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 2, pp 348-352, issn 0022-1147Article

Toxicology studies of irradiation-sterilized chicken = Etudes toxicologiques de la viande de poulet stérilisée par irradiationTHAYER, D. W; CHRISTOPHER, J. P; CAMPBELL, L. A et al.Journal of food protection. 1987, Vol 50, Num 4, pp 278-288, issn 0362-028XArticle

Suitability of Dukat strawberries for studying effects on shelf life of irradiation combined with cold storage = Aptitude des fraises Dukat à l'étude des effets de l'irradiation combinée au stockage frigorifique sur la durée de conservationZEGOTA, H.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1988, Vol 187, Num 2, pp 111-114, issn 0044-3026Article

Effet de l'ionisation sur le maintien de la qualité des légumes de quatrième gamme = Effect of ionisation on the keeping quality of prepared vegetablesSCANDELLA, D; FOURES, M.Industries alimentaires et agricoles. 1987, Vol 104, Num 10, pp 911-916, issn 0019-9311Article

Measurements of induced radioactivity in electron- and photon-irradiated beef = Mesure de la radioactivité induite dans de la viande de boeuf irradiée par des électrons ou des photonsMILLER, A; JENSEN, P. H.Applied radiation and isotopes. 1987, Vol 38, Num 7, pp 507-512, issn 0969-8043Article

Will consumers accept food irradiation ? = Les consommateurs accepteront-ils l'irradiation des aliments ?SYMONS, H.International journal of refrigeration. 1987, Vol 10, Num 6, pp 362-364, issn 0140-7007Article

An investigation into the effect of sample preparation methods on the resulting ESR signal from irradiated chicken bone = Etude de l'effet des méthodes de préparation de l'échantillon sur le signal résultant en résonance électronique de spin d'os de poulet irradiésSTEVENSON, M. H; GRAY, R.Journal of the science of food and agriculture. 1989, Vol 48, Num 3, pp 261-267, issn 0022-5142Article

Identification par résonance paramagnétique électronique de céréales irradiées = Electron spin resonance identification of irradiated cerealsRAFFI, J; AGNEL, J. P; KASSIS, S. R et al.Sciences des aliments. 1987, Vol 7, Num 4, pp 657-663, issn 0240-8813Article

The effect of post-irradiation cooking on the ESR signal in irradiated chicken drumsticks = Effet de la cuisson post-irradiation sur les signaux de résonance de spin électronique des cuisses de poulet irradiéesGRAY, R; STEVENSON, M. H.International journal of food science & technology. 1989, Vol 24, Num 4, pp 447-450, issn 0950-5423Article

Wholesomeness of irradiated foods = Innocuité des produits irradiésSKALA, J. H; MCGOWN, E. L; WARING, P. P et al.Journal of food protection. 1987, Vol 50, Num 2, pp 150-160, issn 0362-028XArticle

Suitability of sterin dose indicators for control of certain food irradiation processesSATTAR, A; AHMAD, A; MOHAMMAD ZAFAR IQBAL et al.Radiation physics and chemistry (1993). 1999, Vol 54, Num 6, pp 655-657, issn 0969-806XArticle

Dielectric method for detection of irradiation treatment of potatoesFELFÖLDI, J; LASZLO, P; BARABASSY, S et al.International journal of radiation applications and instrumentation. Part C, Radiation physics and chemistry. 1993, Vol 41, Num 3, pp 471-480, issn 1359-0197Article

Extension of shelf-life of iced fresh channel catfish fillets using modified atmospheric packaging and low dose irradiation = Prolongation de la durée de conservation des filets de loup, stockés dans la glace, par emballage sous atmosphère modifiée et irradiation à faible dosePRZYBYLSKI, L. A; FINERTY, M. W; GRODNER, R. M et al.Journal of food science. 1989, Vol 54, Num 2, pp 269-273, issn 0022-1147Article

Change in digestibility of gamma-irradiated starch by low temperature cooking = Modifications par cuisson à basse température, de la digestibilité de l'amidon soumis à une irradiation gammaKUME, T; RAHMAN, S; ISHIGAKI, I et al.Stärke. 1988, Vol 40, Num 4, pp 155-158, issn 0038-9056Article

Effect of gamma irradiation on survival of natural microflora and some nutrients in cereal meals = Effet de l'irradiation gamma sur la résistance de la microflore naturelle et sur certains éléments nutritifs des farines de céréalesHANIS, T; MNUKOVA, J; JELEN, P et al.Cereal chemistry. 1988, Vol 65, Num 5, pp 381-383, issn 0009-0352Article

A comparison of the degradation products formed in aerated, aqueous α-D-glucose solutions by ultrasound and gamma rays = Comparaison des produits de dégradation formés lors de l'irradiation gamma ou du traitement aux ultrasons de solutions aqueuses aérées d'α-D-glucoseHEUSINGER, H.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1987, Vol 185, Num 6, pp 447-456, issn 0044-3026Article

Ionisation. Les aspects sanitaires de l'ionisationRevue générale du Froid. 1987, Vol 77, Num 7-8, pp 415-420, issn 0035-3205Article

Conséquences de l'ionisation sur la physiologie, les contaminations fongiques et la qualité de la framboise conservée au froid = Effects of ionization on the physiology, fungal contamination and quality of cool-stored rapsberriesLARRIGAUDIERE, C; BACCAUNAUD, M; RAYMOND, J et al.Fruits (1978). 1987, Vol 42, Num 10, pp 597-602, issn 0248-1294Article

Detection of irradiated mushrooms and kiwi fruits by thermoluminescence measurementDANGL, T; LEITNER-WILD, E; HILLE, P et al.International journal of radiation applications and instrumentation. Part C, Radiation physics and chemistry. 1993, Vol 41, Num 3, pp 447-452, issn 1359-0197Article

  • Page / 10